Tovin tauko on tehnyt tehtävänsä. En osaa aloittaa enää kirjoittamista. Asiaa olisi ollut paljonkin, lähinnä mielipidekirjoituksia mm. eläinten oikeuksista, rasismista, pridehössötyksestä, sen sellaisista jutuista. Enimmäkseen nämä aiheet joista haluaisin kirjoittaa, ovat sellaisia joista minulla on hyvin jyrkät mielipiteet ja kiehahdan noin sekunnissa jos joku alkaa provosoimaan. Minua on helppo ärsyttää näissä asioissa, otan itseeni ja olen jo paiskaamassa läppäriä mäkeen kun tajuan vihdoin laskea hitaasti miljoonaan ja hengittää syvään. Vaikka kyllä tosiaankin rakastan kunnon väittelyjä! Mutta nämä väittelyt tai vänkäämiset ovat lähinnä sitä sorttia että vastapuoli puhuu asiasta faktana vaikka se tasan on kaikkea muuta. 

Meinasin ryhtyä enemmänkin tarinoimaan aiheesta, mutta alkoi vituttaa niin ankarasti etten viitsinyt. Ei olisi tullut kaunista saati selkeää tekstiä. Meinasin myös kertoa tylsästi kuinka tein hyviä kauralastuja, mutta taidan nyt kertoa vaan että kesä on täällä. Aamusta asti aurinko paistaa ja on tooosi lämmin! Ihanaa, jotenkin on heti paljon pirteämpi ja aikaansaavampi kun on mukavan kesäiset kelit. Ja mikä parasta, kohta näistä pääsee nauttimaan luonnon helmaan :)

Tosiaan, tässä on nyt muutoksia tapahtumassa. Voi olla että syksyllä kirjoittelen ihan jossain muualla kuin tässä kaupunkilähiön ahtaassa kaksiossa. Mutta siitä sitten enemmän kun sen aika on :) Ei pidä liikaa hehkuttaa niin pettymys ei ole niin suuri jos asiat ei menekään niin kuin odottaa niiden menevän. 

Mulla ei nyt näyttänyt oikein olevan mitään asiaa, piti vaan suoltaa jotain jottei näpyttely vallan unohdu :D Enkä oikeesti keksi mitään sanottavaa, joten toivotan kaikille oikein ihanaa kesää! Nauttikaa kauniista aurinkoisista päivistä. Nauttikaa myös sadepäivistä, ukkosesta, tuulesta, kaikesta mitä kesä tuo tullessaan. Se on meillä niin kovin lyhyt. Juokaa aamukahvit, -teet tai -mehut terassilla, parvekkeella, laiturilla, missä ikinä keksittekään. Muistakaa pitää päähinettä ja käyttää aurinkovoidetta :) Halipusi