Aina se on yhtä vaikeaa... aloittaminen. Päässä pyörii miljoona asiaa jotka pitäisi saada ulos tekstin muodossa, jotenkin järkeviin lauseisiin puettuna. Mutta mistä aloittaisin? Niimpä. Ja kun sitä alkaa pohtimaan, tulee niin sekavaa kerrontaa ettei sitä kehtaa edes itse lukea, saati laittaa muiden nähtäväksi. Aloittaminen on minun haasteeni, lähes kaikessa. Oli kyse sitten siivoamisesta, ulos lähtemisestä tai mistä vaan arkipäiväisestä ja vaivattomasta asiasta, niin minä en vaan osaa aloittaa. Sitten kun sen on saanut tehtyä, homma sujuukin jo vaikka miten päin.

Eilinen oli yhtä aloittamista koko päivä. Jatkuvasti piti ruveta tekemään sitä ja tätä, piti kerätä lelut laatikoihin, laittaa pyykit kuivumaan, vaihtaa kissanvessaan hiekat.... Ja loppujen lopuksi, mitä tein? Tiskasin. Puolet tiskeistä. Koko päivän aikana en saanut mitään muuta tehtyä. En ainakaan muista tehneeni. Luulen että tästä päivästä tulee samanlainen. Toivottavasti ei.

Niin tai näin, koitan jatkaa merkityksetöntä päivääni tekemällä jotain merkityksetöntä. Halipusi :) voikaa hyvin. ~Janica~