Jälleen on vuosi lopussa... miten, sehän juuri vasta alkoi!  Tähän vuoteen on mahtunut jos jotakin, en vaan millään tahdo muistaa mitä kaikkea. Eikä sen niin väliä. Ei niitä tarvitse muistella. Ainakin sain ajokortin ja auton! :D Uuden vuoden lupauksia en aio tehdä, mutta elämäntaparemontti on aloitettava, koska vaatteet ei tahdo enää mahtua päälle. Yhtäkkiä tähän kroppaan on kertynyt n.15kg ylimääräistä ja sen huomaa! Pakko tehdä asialle jotain. En halua että minua onnitellaan perheenlisäyksestä jota ei ole tulossa (näytän oikeesti siltä kuin olisin pitkällä yli puolenvälin raskaana).

Tänään on ohjelmassa ihan vaan kotona oleilua. Lapsista vanhempi pelkää raketteja tai lähinnä sitä pauketta joten ulos niitä emme mene katsomaan. Enkä taaskaan saanut lapsivapaata uv:ta, neljäs vuosi peräkkäin. No, ehkä joskus sitten minunkin vuoroni tulee. Nälkäkin olis kova, muttei uskalla mättää hirveästi safkaa naamaan kun tänään minusta otettiin pois pala viisautta. Varovasti maistelen tänään paistettua kinkkua, nam. Itse kasvatettu ruoka on parasta! Aion myös, huolimatta siitä että olen lasten kanssa kotona, ottaa muutaman oluen ja siiderin. Humalaan en itseäni juo, mutta fiksusti kun tässä tissuttelee niin eipä tuosta suurta haittaa ole. Itse haluan opettaa lapsilleni että alkoholia voi käyttää myös kohtuudella ja aina ei tarvitse humaltua.

Ruokapuoli meillä on vähän jouluinen, ei ole nakkeja ja perunasalaattia sun muita uuden vuoden ruokia, vaan jouluksi haettu kinkku joka oli joulun yli suolavedessä lillumassa joten ei ehtinyt pöytään silloin :) Huomenissa varmaan tylsästi vaan keittelen perunoita kun mielikuvitus on kateissa... Eli meillä alkaa vuosi yhtä arkisesti kuin aiemmatkin ovat alkaneet. Ei se silti haittaa, toisaalta pidän arkisesta elämästä :) Näillä mennään vuoden loppuun ja seuraavan alkuun. Mukavaa uutta vuotta kaikille!